Activiteiten

Alfalumnidag

Waarde Alfanen, Oud-Alfanen en sympathisanten
U hebt er wellicht niet bij stilgestaan, maar de kring Alfa Archeologie viert dit academiejaar zijn 40ste werkingsjaar. 40 jaar Alfa betekent 4 decennia aan Alfareizen, Alfa Tentoonstellingen, Kringenzuipen, Weenavonden, Fossielenfuiven etc, etc. Deze nalatenschap hebben we in het begin van het jaar al met een openingsreceptie en bijkomende lustrumweek gevierd, maar we vonden het nodig om onze kring en de bijbehorende generaties aan Alfanen nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Daarom organiseert Alfa een Alfalumnidag op zaterdag 20 april waarop alle Alfanen/studenten archeologie in onze 40-jarig bestaan zijn uitgenodigd. Hét evenement dus om elkaar na lange jaren terug te zien en te achterhalen hoe het jullie mede-Alfanen vergaan is.

RSVP via volgende link:
https://forms.gle/qbGDGEZACAoaEfxCA


Boeferkesweek

Kom volgende week lekker smikkelen tijdens onze boefferkes week. De hele week lang verkopen we allerlei lekkers.
Je kan ons vinden achter Fakbar Letteren.

Op het menu staat:
– Maandag 25 maart: Poffertjes 1 euro voor 6

– Dinsdag 26 maart: Bake sale vrije bijdrage

– Woensdag 27 maart: Brunch 9 euro / 8 euro voor veggie en 1 euro voor cava
Inschrijven: https://forms.gle/9sRBXLn6u7mYkEPV9

– Donderdag 28 maart: Nacho’s voor 1,5 euro

– Vrijdag 29 maart: Restjes

Tot dan! En alvast smakelijk!!


Toneel aMUZEment

Beste vriendjes en vriendinnetjes,

Het moment is weer aangebroken voor de jaarlijkse theatervoorstelling van aMUZEment!

De voorstelling wordt gegeven op 27, 28 en 29 maart om 20u in de Koelisse in Heverlee (Steengroevenlaan 3, 3001 Leuven).

De ticketverkoop gaat via deze link.

Deze voorstelling zal jullie meenemen op het avontuur van Ariane.
Wanneer de koningin komt te sterven laat ze niet alleen haar bedroefde echtgenoot Alexander achter, maar ook haar jonge dochtertje Ariane. Niet snel na haar dood hertrouwt Alexander met een prachtige vrouw: Katharina. Alles lijkt eerst goed te lopen. Naarmate de tijd vordert merkt Ariane echter dat er iets mis is met Katharina. Wanneer Ariane haar leven eindelijk weer kleur begint te krijgen, onder andere door haar beste vriend Jacob, wordt Katharina steeds vijandiger. Wanneer Ariane zeventien is en haar band met Jacob hechter dan ooit tevoren, neemt Katharina het heft in eigen handen en tracht ze de twee uit elkaar te halen. Een stille strijd volgt, waarin Ariane en Jacob samen uit de nachtmerrie proberen te ontsnappen. Ariane ontmoet nieuwe vrienden, die haar steunen wanneer Katharina eindelijk haar ware gezicht laat zien en zich wendt tot bloedvergiet.

Groetjes,
Team aMUZEment